Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Durak i lëvizshëm

Durak i lëvizshëm është një version mjaft i njohur i kësaj loje letrash, sepse në të jo vetëm mund të lësh kundërshtarin në qorrsokak, por gjithashtu ta distancosh veten nga problemet që po rriten = letra.

Luani Durak i lëvizshëm falas në GAMEZZ Online nga çdo pajisje: kompjutër, tabletë dhe telefon inteligjent. Edhe nëse je fillestar, rregullat dhe një video e shkurtër do t'ju ndihmojnë:

  • mësoni të gjitha teknikat e plota dhe korrekte të lojës durak i lëvizshëm me njerëz të vërtetë ose me një kompjuter;
  • të kuptoni si të fitoni kundërshtarin në lojëra për dy, tre apo katër persona.

Luajmë direkt tani durak i lëvizshëm? Futuni në GAMEZZ Online ose luani falas pa regjistrim me miqtë në internet.

Durak i lëvizshëm
notify icon