Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Lojëra me letra

Lojërat me letra janë të njohura për njerëzimin për një kohë shumë të gjatë. Midis tyre ka lojëra të vjetra solitaire dhe lojëra të njohura të fatit. Të dyja kategoritë kërkojnë aftësi të veçantë, vëmendje dhe përqendrim. Megjithatë, çdo lojë e njohur me letra është e nënshtruar për të gjithë përdoruesit e GAMEZZ Online. Portali përmban rregulla dhe video të shkurtra që ju lejojnë të zotëroni me interes thelbin e çdo loje, kurse regjimi një lojtar (kundër kompjuterit) do t'ju lejojë të praktikoni para se të konkurroni me persona të vërtetë.

Në këtë seksion ju do të gjeni një koleksion të madh simulatorësh të lojërave me letra, të përshtatshme në kompaninë me miqtë dhe në takime online. Në të njëjtën kohë, procesi i lojës është i ndërtuar në këtë mënyrë që suksesi i pjesëmarrësve të mos mbetet pa vëmendje prandaj sigurohen si vijon:

  • shpërblime për fitoren kundër kundërshtarëve të drejtpërdrejtë;
  • shpërndarja e arritjeve dhe pozicioneve në renditjen e vlerësimeve;
  • bonuset ditore janë për një vizitë të thjeshtë në faqen tonë.

Të gjitha lojërat GAMEZZ Online janë në dispozicion falas në kompjuterë, tableta, telefona dhe pajisje të tjera mobile me çdo sistem operativ (Android, iOS). Për të luajtur letra për dy apo më shumë persona në regjimin shumë lojtarë, duke përdorur 36 ose 52 letra, nuk është e nevojshme të regjistroheni sipas rregullores. Sidoqoftë, krijimi i një llogarie do t'ju lejojë të ruani rezultatet e lojës dhe të merrni bonuse, si dhe të grumbulloni kristale që do të jenë të dobishme në lojën e ardhshme.

Një mënyrë e mirë për të larguar veten nga shqetësimet dhe për të pasur një kohë interesante është të kombinoni lojërat më të mira me letra me karakterit tuaj, sepse personalizimi plotëson në mënyrë të përkryer jo vetëm lojën e vështirë, por edhe lojërat e thjeshta. Zgjidhni, kombinoni, krijoni! Këtu ka gjithçka për të nxjerr në pah personalitetin tuaj.

notify icon