Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Yukon

Online solitaire Yukon është diçka si Klondike, e cila përdoret shumë midis tifozëve të lojërave me letra. Për hapjen është gjithashtu e nevojshme rreshti me 52 letra, por ndryshe nga Klondiku, në Yukon solitaire lejohet të kaloni midis kolonave jo vetëm kartat e sipërme, por gjithashtu edhe të gjithë rreshtave. Pavarësisht nga kjo, loja kërkon një nivel të lartë përqendrimi dhe njohuri bazë të rregullave.

Udhëzuesi dhe një video e shkurtër e postuar në faqe do t'ju tregojë si të hapni saktë solitarie Yukon, dhe do të mësoni:

  • të mendoni nëpërmjet serisë dhe strategjisë së lojës;
  • të planifikoni lëvizjet përpara.
Dëshironi të luani falas solitaire Yukon dhe pa regjistrim? GAMEZZ Online përmban lojrat më të mira me letra online të disponueshme në telefona, tableta dhe kompjuterë.
Yukon
notify icon