Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Loja 2048 është një lojë enigmë aritmetike, e cila u bë shumë shpejt e njohur midis tifozëve të lojërave të vogla logjike. Duke qenë se veprimi bëhet në një fushë 4x4 e mbushur me numra, 2048 i ngjan të gjitha lojërave të njohura. Megjithatë, thelbi i lojës është të bashkohen tavllat me të njëjtët numra, duke përmbledhur vlerat e tyre për të marrë më pas qelizën më të lakmuar të 2048.

Për të arritur qëllimin final, nuk është aq e lehtë sa mund të duket me shikim të parë, kështu që në versionin shqip të faqes tonë ju nuk mund të luani vetëm 2048 online falas pa u regjistruar, por edhe do të njiheni me rregullat e detajuara dhe udhëzimet në video format. Bashkohuni në komunitetin e lojës Gamezz Online për të kaluar kohën tuaj të lirë duke zhvilluar aftësitë në matematikë dhe duke luajtur 2048 me cilësi të lartë si në kompjuter, ashtu edhe në telefonin tuaj.

2048
notify icon