Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Kushtet e pagesës

Agregator i lojërave falas online. Monedha kryesore e brendshme në lojë janë kristalet, të cilat lojtari i merr nga përmbushja e detyrave apo për fitoren ndaj lojtarëve të tjerë.

Këmbëngulje dhe një lojë e mirë do t'ju lejojë të arrini në çdo nivel, pa shpenzuar asnjë qindarkë në të. Megjithatë, me ndihmën e investimeve të vogla financiare të mikro transaksioneve, ju keni mundësi ta bëni jetën tuaj në portalin GAMEZZ jo vetëm argëtuese, por edhe më të rehatshme. Për para të vërteta juve ju jepet monedha e vlefshme e lojës GAMEZZ, e cila do të thjeshtojë progresin tuaj në lojë.

Blerja GAMEZZ është realizuar me ndihmën e paketave dhe është e disponueshme në faqe Mbushja e llogarisë

Para se të blini GAMEZZ ju duhet të zgjidhni mënyrën e duhur të pagesës:< / p>

Më tej ju mund të zgjidhni paketën GAMEZZ që dëshironi të blini dhe klikoni në butonin e blerjes:

Me përfundimin e procesit të pagesës, në llogarinë tuaj të brendshme do të shfaqet GAMEZZ:

Çfarë i jepet lojtarit në GAMEZZ?

Blerja e kristaleve për GAMEZZ

Ju gjithmonë mund të shkëmbeni GAMEZZ në monedhë të brendshme në portal, kristale, me të cilat ju mund të luani çdo lojë me përdorues të tjerë në faqe.

notify icon