Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Klondike Solitaire

Klondike është një nga varietetet më të njohura të letrave solitaire, e njohur për shumë persona klondike. Në GAMEZZ Online versioni i klondikut klasik paraqitet me shpërndarjen e letrave në ekran të plotë.

Rregullat e postuara në faqe dhe një video e shkurtër do t'ju mësojë:

  • si të luani saktë klondike solitaire;
  • si të vendosni kuvertën;
  • si të garoni në lojëra me letra me persona të tjerë.

Për të luajtur klondike solitaire në kohë reale, bëni një regjistrim të shpejtë në shqip. Të gjitha lojërat e GAMEZZ Online janë falas të disponueshme për kompjuterë, tableta dhe telefona inteligjentë.

Klondike Solitaire
notify icon