Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Lojëra logjike

Lojërat logjike janë interesante si për brezin e ri, ashtu edhe për të rriturit. Zgjidhja e detyrave intelektuale dhe enigmave është një mënyrë e mirë për të kaluar kohën dhe trajnuar trurin.

Cilat lojëra zhvillojnë të menduarit logjik, vëmendjen dhe kujtesën? Këto janë edhe shah klasik, damë, tavllë dhe enigma, këto janë lojëra didaktike, matematikore ku përfshihen blloqe, kube, letra, numra ose shkronja (p.sh tetris, sudoku, fjalë kyçe, kërkim dublikatë).

Ky seksion i faqes përmban lojërat më të mira logjike që janë të disponueshme falas në kompjuterë, tableta dhe telefona me çdo sistem operativ (Android, iOS). Por kjo nuk është e gjitha! GAMEZZ Online merr parasysh të gjitha prirjet e lojërave kompjuterike që janë të projektuara për të bërë qëndrimin tuaj në portal më emocionues dhe tërheqës:

  • regjimi i një lojtari të vetëm ose lojëra kundër kompjuterit nuk është asgjë më shumë;
  • betejat inteligjente në internet me miqtë janë për ata që duan të konkurrojnë;
  • sistemi i shpërndarjes së çmimeve, bonuese dhe arritjeve janë për ata që nuk janë mënjanë;
  • një proces emocionues i personalizimit dhe zhvillimit të karaktereve tuaja;
  • rregullat që do t'ju ndihmojnë të përfundoni këtë apo atë lojë logjike në faqe.

Në GAMEZZ Online çdo lojtar do të gjejë argëtim, i cili do të ndihmojë të kaloni kohën tuaj të lirë në mënyrë të dobishme. Vetëm lojërat logjike më të njohura dhe interesante janë në dispozicion falas dhe pa regjistrim. Mund të vendosësh direkt tani!

notify icon