Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Tetris

Ndoshta të gjithë dinë të luajnë tetris klasik. E shpikur nga një programues sovjetik, Aleksej Pazhitnov, kjo enigmë e thjeshtë është bërë e njohur për miliona njerëz nga e gjitha bota edhe para fillimit të viteve '90.

Versioni i sotëm i tetris në GAMEZZ Online do t'ju lejojë të shikoni lojën tuaj të preferuar në një mënyrë të re:

  • luani falas në kompjutër, tabletë dhe telefon pa shkarkuar dhe instaluar;
  • përmirësohuni në lojën me një lojtar të vetëm dhe garoni me miqtë tuaj në internet, sepse mund të luani tetris jo vetëm për dy, numri i përgjithshëm i kundërshtarëve mund të jetë deri në tre persona.

Faqja GAMEZZ në shqip nuk është e mbingarkuar me informacion të panevojshëm, kështu që asgjë nuk do t'ju pengojë të shijoni lojërat tuaja të preferuara në internet në ekranin të plotë.

Tetris
notify icon