Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Tic Tac Toe

Fitorja e lojës tik tak toe bëhet më e vështirë nëse është gomoku në një fushë 15x15. Megjithatë, ky proces bëhet vetëm më argëtues! Në GAMEZZ Online mund të luani falas tik tak toe të madhe bashkë me një mik pas një regjistrimi të thjeshtë.

Të mësoni të luani gomoku (ose pesë në një rresht), do t'ju ndihmojnë rregullat e publikuara në faqe, një video e shkurtër dhe mundësia për të luftuar kundër kompjuterit (dhe ai është një mjeshtër i lojës së tik tak toe).

Praktikohuni në një regjim vetëm, zhvilloni strategjitë dhe taktikat tuaja, shikoni për të fituar kombinime, kështu që do të fitoni më shumë fitore në lojëra me kundërshtarët e vërtetë, do të fitoni më shumë kristale, do të rrisni përvojën dhe do të dilni në krye të renditjes tik tak toe!

Tic Tac Toe
notify icon