Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Damat ruse

Damat ruse (Shashki) është një version i njohur i lojës klasike në Evropën Lindore. Lojrat janë projektuar për dy pjesëmarrës, kështu që në GAMEZZ Online mund të luani damat ruse me një person tjetër ose me një kompjuter.

Faqja jonë në internet ka përshkrime, rregulla dhe video me udhëzime për çdo lojë logjike online, në mënyrë që të gjithë mund të kalojnë një kohë të mirë! Pjesëmarrësve u është hapur edhe mundësi të tjera në GAMEZZ Online:

  • loja është e disponueshme pa regjistrim në regjimin e të ftuarve, kurse llogaria e krijuar ju lejon të ruani rezultatet e fitoreve dhe të grumbulloni çmime;
  • mund të luash shashki në internet në çdo pajisje të përshtatshme: PC, tableta, telefona inteligjentë.

Bashkohuni me komunitet dhe luani tani disa lojëra me miq të rinj!

Damat ruse
notify icon