Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Linjat

Color Lines, ose Vijat me Ngjyra, është një lojë logjike kompjuterike e krijuar nga zhvilluesit rusë në 1992. Ajo bazohet në rreshtimin e rreshtave të drejtë me pesë ose më shumë topa të së njëjtës ngjyrë në një fushë të vogël katrore me katror. bëhen kaq të popullarizuara në të gjithë botën, e cila ka marrë shumë analoge, më e famshmja prej të cilave është Lines klasike 98, në të cilën bazohet versioni ynë falas i lojës Lines.

Ju mund të luani Linjat e reja 98 në GAMEZZ Online pa regjistrim dhe një flash-player në çdo pajisje të përshtatshme për ju: kompjuter, tabletë ose telefon me ndonjë sistem operativ (Android, iOS). Nuk di si të luash? Faqja përmban rregullat në formën e një përshkrimi të hollësishëm dhe udhëzimeve të thjeshta të videos. Praktika në modalitetin e një lojtari të vetëm është gjithashtu një mundësi e mirë për të menduar taktikat fituese në mënyrë që të drejtojë vlerësimin e lojtarëve në të ardhmen.

notify icon