Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Tavlla angleze

Tavlla angleze është një nga lojërat e preferuar intelektuale të shumë personave. Dhe tani, për të filluar një lojë me persona të vërtetë, mjafton vetëm akses në internet.

Nuk dini të luani? Falë udhëzimeve në faqe, një video të shkurtër trajnuese dhe lojës kundër kompjuterit, ju mësoni:

  • si të filloni të luani falas damë në internet me persona të vërtetë;
  • si të mësojmë shpejt taktikat e duhura dhe të fitojmë duke bërë lëvizjet e sakta kundër një lojtari të vërtetë.
  • si ta bëni lojën edhe më interesante, duke përmirësuar karakteret personale.

Vendosët të luani damë online së bashku me një mik? GAMEZZ Online do të krijojë të gjitha kushtet e nevojshme për një lojë të rehatshme në kompjutër, tabletë ose telefon me ekran të plotë.

Tavlla angleze
notify icon