Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Lojëra në fushën e qelisë

Seksioni i "qelisë" në GAMEZZ Online është një koleksion i lojërave të njohura, të cilat zhvillohen në fushën e një kafazi. Kjo dhe lojërat klasike të tavolinës si shahu dhe damë, si dhe lojëra të tjera për të cilat ishte e mjaftueshme një copë letër, p.sh tik tak toe.

Për të marrë akses për lojërat e dëshiruara në dërrasën e qelisë nuk është e nevojshme të regjistroheni në faqen e internetit. Çdo lojë e paraqitur këtu mund ta luani në internet online si mysafir. Por, duke krijuar një llogari falas, lojtarët do të marrin mundësi shtesë dhe elemente brenda lojës:

  • mbajtja e një llogarie personale për lojërat;
  • marrja e bonuseve dhe shpërblimeve për fitoren kundër kundërshtarit;
  • krijimi i karakterit tuaj dhe shumë më tepër.

Gjithashtu duhet të theksohet se, në faqen tonë lojërat në qeli për dy persona janë të disponueshme jo vetëm për përdoruesit e kompjuterëve personalë, por dhe për përdoruesit e tabletave dhe telefonave inteligjentë me sistemet operative iOS dhe Android.

Lojërat në një fushë të vogël, si dhe më komplekse, ofrojnë jo vetëm një kohë të mirë, por dhe zhvillimin e të menduarit dhe të kujtesës. Hyni në GAMEZZ Online dhe kaloni kohën në mënyrë të dobishme!

notify icon