Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Shah ka qenë një nga lojërat më interesante intelektuale prej shekuj, vendlindja e së cilës konsiderohet të jetë India e Lashtë. Në kohët e sotme, shahu mund të luhet me kundërshtarët e vërtetë në kohë reale nëpërmjet Internetit.

Nuk di, por dëshiron të mësosh si të luash shah saktë dhe mirë? Për fillestarët, në GAMEZZ Online gjendet gjithçka që juve ju duhet për të fituar:

  • rregulla e detajuara në gjuhën shqipe;
  • video e shkurtër trajnuese;
  • mundësi për të luftuar me kompjuterin për të hartuar strategjinë.
Duke u regjistruar në GAMEZZ Online, të gjithë do të jenë në gjendje të luajnë shah falas në ekran të plotë në internet me mikun e tyre ose me ndonjë lojtar tjetër nga e gjithë bota.
Shah
notify icon