Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Minesweeper

Loja Minesweeper, e cila u shfaq shumë kohë para shpikjes së kompjuterëve, është gjithashtu një nga enigmat më të njohura logjike midis përdoruesve të Windows.

Versioni nga GAMEZZ Online do të sigurojë mundësinë për të luajtur Minesweeper falas si në kompjutër, ashtu edhe në telefon. Njihuni me rregullat dhe praktikohuni në lojën vetëm për të mësuar:

  • si të mësoni të luani në minesweeper klasik dhe ta kaloni me sukses duke shmangur goditjen e qelizës me një minë;
  • çfarë nënkuptojnë numrat në minesweeper, cilat qeliza duhet të hapen dhe pse duhet të vendosen flamujt në fushë.

Hidhni një sy lojërave të njohura me GAMEZZ Online: luani në internet me persona të tjerë, fitoni kristale dhe përmirësoni karakterin tuaj.

Minesweeper
notify icon