Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Letrat solitaire

Të gjithë e dinë se lojërat me letra nuk janë vetëm një mënyrë e shkëlqyeshme për të shpëtuar nga një ditë e vështirë pune, por edhe një metodë e shkëlqyer për të trajnuar të menduarit dhe kujtesën. Në faqen tonë në internet ju gjithmonë mund të gjeni lojërat më të mira solitaire, të cilat mund të luhen si me një lojtar të vetëm, ashtu edhe në një kompani të madhe me disa persona.

Absolutisht të gjithë imituesit e lojërave që janë të paraqitura në një gamë të gjerë në GAMEZZ Online janë të përshtatshme për të luajtur në mënyra të ndryshme: vetëm, me shumë lojtarë, kundër një kompjuteri ose një kundërshtari tjetër. Pra, në sheshin tonë të lojërave ju mund të bëni jo vetëm njohje të reja, por edhe të kaloni një kohë argëtuese duke mbledhur lojëra të njohura solitaire me miqtë tuaj online.

Në këtë seksion, çdo përdorues do të jetë në gjendje të luajë letra solitaire falas dhe pa regjistrim. Këtu në këtë portal mund të gjeni video të shkurtra dhe rregulla për të gjitha lojërat logjike në shqip, ku ju lehtë mund të mësoni të luani lojëra solitaire të thjeshta apo të vështira, pavarësisht nga numri i letrave ose kostumeve të përfshira.

Keni kohë të lirë dhe keni nevojë të merreni me diçka? Luani solitaire si mysafir, ose krijoni një llogari në faqe dhe përdorni të gjitha mundësitë e burimit:

  • ruani rezultatet e lojërave;
  • merrni bonuse ditore dhe çmime për fitoren;
  • mos ndaloni aty dhe rrisni vlerësimin;
  • përmirësoni karakterin tuaj dhe ndani sukseset me miqtë tuaj.

GAMEZZ Online është në dispozicion për çdo shfletues dhe është i shpërndarë midis përdoruesve të kompjuterëve personalë, tabletave dhe telefonave inteligjentë me çdo sistem operativ.

notify icon