Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Numrat 19

Numrat 19 është e njohur gjithashtu si "Fara", e cila është një lojë argëtuese enigme për fëmijët dhe të rriturit, që në mënyrë të përsosur zhvillon vëmendjen dhe vëzhgimin. Për të luajtur numrat pa regjistrim, përdoruesve u duhet të kalojnë në GAMEZZ Online. Pikërisht këtu lojtarët do të gjejnë ekuivalentin elektronik në versionin letër.

Në këtë faqe të lojës ju gjithashtu mundeni:

  • të njiheni me sekretet dhe rregullat e të gjithë lojërave të reja;
  • " >të gjeni lojëra interesante dhe solitaire për çdo shije;
  • të zgjidhni enigma online si në telefon, ashtu edhe në kompjuter.

Ju gjithashtu jeni në listën e lojërave online matematikore pa shkarkim dhe instalim? Hyni në GAMEZZ Online dhe kaloni kohën tuaj duke luajtur falas lojën 19 në kushtet më të rehatshme!

Numrat 19
notify icon