Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Gjeni fjalët

Loja Gjeni fjalët, e njohur gjithashtu si Fjalët, është një lloj enigme fjalëkryqi ku ju duhet të gjeni dhe të theksoni fjalët e fshehura në një fushë të madhe me shkronja.

Platforma GAMEZZ Online ofron shumë mundësi interesante për cilindo që dëshiron të zgjidhë enigmat:

  • luani me fjalët falas në gjuhën ruse vetëm ose garoni me lojtarë të tjerë online;
  • kompletoni nivelet në tema të ndryshme me fjalë, të cilat duhen gjetur dhe mblidhni shpërblime për fitoren;
  • merrni aksesin e lojës Gjeni fjalët pa regjistrim nga çdo pajisje: nga një telefon celular, kompjuter apo tabletë.

Të gjithë adhuruesit e fjalëkryqeve hungareze do ta pëlqejnë patjetër internetin analog në GAMEZZ Online. Falë rregullave dhe një video të shkurtër trajnuese në faqen tonë në internet, ju do të mësoni si të kompletoni nivelet në lojën Gjeni fjalët, dhe do të jeni në gjendje të zini vendet kryesore në vlerësimin e lojtarëve të kësaj enigme.

Gjeni fjalët
notify icon