Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Yatzy

Poker zar, i njohur gjithashtu si Yatzy, është një lojë e njohur kumari që mund të zhvillojë aftësi planifikimi, kujtesë joverbale dhe vëmendje. Versioni klasik i Yatzy ishte një lojë logjike me 5 zare për dy. dhe më shumë njerëz, ku kombinimet e rëna u regjistruan në fletën e rezultateve dhe në Gamezz Online kjo argëtim mori një formë të re magjepsëse në formën e një mini-loje të shfletuesit multiplayer:

  • krijoni një tryezë për të luajtur Yatzy falas me kundërshtarë të vërtetë ose kundër kompjuterit;
  • fitoni dhe merrni çmime dhe shpërblime të dobishme;
  • Bisedoni me lojtarë të tjerë dhe krijoni miq të rinj!

Nuk jeni i sigurt se si të luani? Shikoni rregullat e hollësishme dhe udhëzimet video në sit dhe luani lojën e Yatzy në portalin e lojërave Gamezz Online tani!

notify icon