Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Tavllë e shkurtër

Prej shumë kohësh, tavllë e shkurtër ka qenë një lojë tavoline argëtuese për dy persona, e cila kërkon: një dërrasë speciale, dy zare, 15 dama të bardha dhe 15 të zeza.

Tani ka versione të ndryshme online të tavllës së shkurtër, ku mund të luani si me një person ashtu edhe me një kompjuter.

Në GAMEZZ Online ju do të gjeni:

  • hapësira e lojës për kompjutër dhe telefonin inteligjent;
  • rregullat e trajnimit për të përvetësuar në mënyrë korrekte teknikën e lojës;< /li>
  • video e shkurtër që fillestarët të mësojnë si të fitojnë një kundërshtar.

Do të luajmë një lojë në tavllë? Regjistrohuni në faqe dhe luani falas tavllë të shkurtër online.

Tavllë e shkurtër
notify icon