Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Sudoku

Sudoku u shpik fillimisht në vitet 70 të shekullit të kaluar në Amerikën e Veriut në formën e enigmave numerike. Pastaj ajo filloi të botohet në revista të ndryshme dhe tani pothuajse të gjithë e dinë për këtë alternativë me fjalëkryqe dhe enigma!

Për të mësuar hilet dhe metodat e ndryshme për zgjidhjen e Sudokut klasik 9x9, shikoni një video të posaçme dhe lexoni rregullat për fillestarët, të cilat janë postuar në këtë faqe.

Ju pëlqen të zgjidhni sudoku japonez? Regjistrohuni në faqen tonë në internet dhe zgjidhni falas Sudokun direkt tani! Sheshi i lojërave i GAMEZZ Online përpiqet të sigurojë një mjedis të rehatshëm për të gjithë, në mënyrë që çdo përdorues të mund të ketë akses në llogarinë e tyre si nga kompjuteri, ashtu edhe nga një tabletë dhe telefon inteligjent.

Sudoku
notify icon