Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Spider 1 kostum

Spider klasik me një kostum është versioni më i thjeshtë i kësaj loje solitaire. Loja e vjetër me letra është ende shumë e famshme, veçanërisht versioni i saj elektronik.

Në GAMEZZ Online ju do të gjeni:

  • përshkrim i shkurtër, video udhëzuese dhe rregulla të veçanta të krijuara për secilën lojë;
  • kushte komode për të luajtur Spider Solitaire një kostum në të gjithë ekranin e kompjuterit, si edhe në telefon;
  • mundësia për të vendosur rekorde për të përmirësuar karakterin tuaj dhe për të fituar kristale në llogarinë tuaj.

Doni të largoheni nga shqetësimet e përditshme apo thjesht të pushoni? Regjistrohuni në faqe direkt tani dhe luani falas Spider Solitaire me një kostum në internet.

Spider 1 kostum
notify icon