Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Mat Kompleks

Loja me letra Mat është një solitarie mjaft komplekse, e cila kërkon shumë përqendrim dhe durim. Për të zbatuar një version më kompleks të lojës, duhet rreshti me 52 letra.

Loja Mat kompleks, si dhe lojëra të tjera e enigma, është në dispozicion në faqen në GAMEZZ Online pa regjistrim, por duke krijuar një llogari personale, ju do të jeni në gjendje të ruani rezultatet e lojërave, si dhe të grumbulloni shpërblime për të mposhtur kundërshtarë.

Hapni letrat solitaire online në gjithë ekranin pa shkarkuar gjëra shtesë në telefonin tuaj apo në kompjutër. Mos qëndroni larg edhe nëse jeni fillestar! Burimi jonë do të paraqesë rregulla dhe video me udhëzime për çdo lojë. Paç fat në GAMEZZ Online!

Mat Kompleks
notify icon