Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Spider 4 kostume

Spider me katër kostume është ndoshta një nga versionet më të vështira të kësaj loje solitaire. Ajo është shfaqur në Evropën mesjetare shumë kohë para se të përpiqeshim ta vendosnim në kompjuter.

Duke u njohur me rregullat dhe videot e shkurta trajnuese në GAMEZZ Online, ju do të mësoni:

  • si të shpërndani saktë dhe të fitoni spider solitaire me 4 kostume;
  • si të përmirësoni karakterin tuaj dhe të fitoni kristale.

Regjistrohu në sheshin e lojërave në GAMEZZ dhe merrni akses falas në lojën online Solitaire. Mund të shijoni lojërat e preferuara në ekran të plotë në internet pa asnjë reklamë nga kompjuteri juaj personal, telefoni inteligjent dhe tableta.

Spider 4 kostume
notify icon