Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Dyfishe Klondike

Solitaire Klondike Dyshe është një lojë me letra, e cila paraqitet në një version të komplikuar të lojës së famshme klasike, dhe për t'i mbledhur ju duhen dy rreshta në vend të një.

Dëshironi të provoni online të luani lojën e vështirë solitaire Klondike Dyshe? Në faqen GAMEZZ Online ka gjithçka, ku për këtë janë të nevojshme kushtet. Këtu ju mund:

    li>njihuni me rregullat e të gjithë lojërave mini;
  • shikoni video trajnuese;
  • < li>krijoni dhe përmirësoni personazhin tuaj.
Aksesi në të gjitha lojrat është e hapur si nga kompjuterët personalë, ashtu edhe nga tabletat dhe telefonat celularë. Hyni direkt tani në GAMEZZ Online dhe luani Solitaire Klondike Dyshe falas dhe pa regjistrim!
Dyfishe Klondike
notify icon