Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Çifte

Loja "Gjej një çift" është një trajner i shkëlqyer për truri, por edhe për të rriturit. Domethënia e kësaj loje, e njohur ndryshe si Kujtesë apo Dyfish, është se pjesëmarrësi duhet të hapë vazhdimisht dy letra me të njëjtat fotografi.

Në GAMEZZ Online ka rregulla dhe video, të cilat do të ndihmojnë të gjithë të kuptojnë lehtësisht veçoritë e lojës së preferuar Çift, dhe specifika e sistemit do t'ju lejojnë të shikoni ndryshe argëtimin e zakonshëm:

  • luani vetëm ose garoni me lojtarë të tjerë;
  • merrni çmime për fitoren dhe përmirësoni karakterin tuaj.

Nëse dëshironi të kaloni kohën tuaj të lirë me fitim dhe në të njëjtën kohë të zhvilloni kujtesën dhe të menduarit, atëherë shkoni nëpërmjet një regjistrimi të shpejtë në faqe dhe luani falas çifte online.

Çifte
notify icon