Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Durimi Algjerian

Durimi algjerian është një solitaire shumë emocionuese dhe në të njëjtën kohë një lojë e vështirë, paraqitja e së cilës kërkon shumë energji dhe përqendrim të veçantë. Emri i lojës me letra flet vetë, pasi për këtë duhet të jesh i duruar.

Në GAMEZZ Online mund të luash solitaire Algjeriane në gjithë ekranin e pajisjes, si dhe të marrësh të gjitha kushtet për një kohë të rehatshme. Këtu ju mund:

  • mblidh durimin Algjerian dhe lojëra të tjera solitaire online;
  • njihuni me rregullat e lojës në gjuhën shqipe;
  • shiko videot e shkurtra për të përmirësuar aftësitë e tua.
Nëse ju pëlqejnë lojrat me letra, hyni në GAMEZZ Online dhe luani solitaire durimin Algjerian pa u regjistruar!
Durimi Algjerian
notify icon