Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Mat thjeshtë

Nëse nuk keni luajtur kurrë Mat Solitaire, filloni me një version më të lehtë të kësaj loje me letra që përdor një kuvertë të vogël.

Rregullat dhe kalimi i Mat janë paksa të ndryshme nga variantet e tjera të lojërave me letra. Në mënyrë që të mësoni se si të grumbulloni siç duhet një Mat Solitaire të thjeshtë për 36 karta, do të duhet të njiheni vetëm me udhëzuesin e hollësishëm dhe një video të shkurtër të postuar në faqen tonë të internetit. Me ndihmën e tyre, ju do ta kuptoni teknikën e lojës shumë më shpejt dhe do të mësoni strategjitë e saj themelore.

Versioni online i lojës në faqen tonë të internetit u jep përdoruesve mundësinë për të luajtur Mat Solitaire me letra në ekran të plotë si nga një PC ashtu edhe nga një celular dhe tabletë. Kaloni një kohë të këndshme duke luajtur mini-lojëra logjike në GAMEZZ Online falas dhe pa regjistrim!

notify icon