Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Klondike me 3 letra

Klondike klasik është një nga lojërat më të njohura solitaire për adhuruesit e lojërave me letra. Në GAMEZZ Online mund të luani Klondike Solitaire me 3 letra si nga kompjuteri, tableti apo telefoni inteligjent.

Rregulla të detajuara dhe video të shkurta në gjuhën shqipe gjenden në faqe, të cilat do t'ju mësojnë:

  • teknikën korrekte të versionit të vështirë të klondike 4 kostume me 3 letra;
  • të garoni me persona të tjerë dhe të fitoni të dy versionet e klondikut.
Shijojeni kohën e lirë pa pengesa dhe ndërhyrje! Ju mund të luani tani falas Klondike Solitaire në internet: nuk kërkohet instalim apo regjistrim. Por duke krijuar një llogari Në GAMEZZ Online, ju do të ruani të gjitha rezultatet dhe arritjet e tua, do të grumbulloni shumë çmime dhe do të arrini në majë të vlerësimit të lojtarëve!
Klondike me 3 letra
notify icon