Shfletuesi juaj është i vjetruar dhe nuk mbështet më. Shkarkoni shfletuesin modern <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.google.com/chrome/">Chrome</a> или <a target="_blank" href="https://www.mozilla.org/ru/firefox/download/thanks/">Firefox</a>

Akrepi

Loja me letra Akrepi zë një vend të veçantë midis lojërave të tjera solitaire. Thelbi i saj qëndron në shpërndarjen e një rreshti standard me letra sipas kostumeve në katër shtylla.

Në faqen GAMEZZ Online ka:

  • një numër i madh mini-lojërash të reja, përfshirë solitaire Akrep i thjeshtë;
  • rregulla të detajuara në gjuhën shqipe dhe video trajnuese, me të cilat përdoruesit mund të përmirësojnë lehtë aftësitë e tyre të lojërave.
Dëshironi të luani online në solitaire Akrep pa regjistrim? Këtu ju mund të bëni hapjen, si në telefonin tuaj celular, ashtu edhe në kompjutër në çdo moment. Hyni në GAMEZZ Online dhe luani letra direkt tani!
Akrepi
notify icon